Spørgsmål om Corona

(opdateret 11.juni 2021)

1.HVAD GØR JEG, HVIS JEG ER – ELLER BLIVER SYG? 

Hvis du selv eller nogen i din husstand har symptomer på sygdom inden afgang til campingen – bliv hjemme. 

Får du symptomer under campingen, skal din enhed straks isolere sig, kontakt vagtlægen og følg retningslinjerne, du får ansvist der. Kontakt venligst Henrik Dideriksen eller informationen, hvis du af lægen bliver bedt om at blive testet for Corona!

2.MÅ VI GERNE VÆRE HER? 

Ja, det må vi gerne. Lystruphave Bibelcamping opfylder de reglerne der skal opfyldes for at gennemfør Bibelcampingen.

3.SKAL DE OFFENTLIGE MYNDIGHEDER/SUNDHEDSMYNDIGHEDER GIVE TILLADELSE TIL AT VI ER HER? 

Vi har tilladelse til at holde bibelcamping på pladsen. 

Vi har orienteret politiet, brandmyndighederne og kommunen om, at vi holder bibelcamping, som vi plejer – og vi vil overholde de gældende regler.

4.HVOR TÆTTE MÅ VI VÆRE? 

I alle sammenhænge skal vi være opmærksomme på, at sundhedsstyrelsen anbefaler, at der bør holdes 1 meters afstand mellem deltagere, som ikke til dagligt er i tæt kontakt, og 2 meters afstand, hvis man synger. 

5.HVOR MANGE MÅ VI VÆRE? 

Efter forsamlingsforbuddet må vi samles 250 personer. Hvor det almindelig forsamlingsforbud ikke gælder, må man dog aldrig samles mere end 500 personer. Vi vil højst kunne være 200 i det store telt, når vi også vil synge. 

Der vil ved indgang til hvert telt, være tydelige opslag med oplysning om, hvor mange der må være det pågældende sted. Vi forventer alle hjælper med til at dette overholdes. 

Smitte stop APP 

Der er udarbejdet en APP – der kaldes “Smitte stop”. Denne vil vi ANBEFALE du henter i din app store. Den stopper naturligvis ikke evt. smitte. Men vil være med til at opspore dig, hvis der efter campingen viser sig, at en af os er smittet. Download den og læs hvordan den fungerer.

6.BLIVER DER PROGRAM FOR BØRN, JUNIOR OG TEEN? 

Ja det gør der, og det vil køre “næsten”, som det plejer. 

Husk at holde afstand. Husk at spritte hænder, der står spritdispenser ved indgange til teltene.

Ved børnemøder og juniormøder bedes de, selv medbring penalhus/pose eller andet indeholdende saks, limstift og en form for farver/farveblyanter eller tusch, hvis man har det til rådighed. Det samme gælder ved aftenmøder.

7.MÅ VI BRUGE DET STORE TELT? 

Det store telt bliver rejst, som vi plejer. Men vi vil kun være op til 200 i teltet. 

I det store telt sidder børnene sammen med mor og far. Man sidder sammen i de såkaldte “familiegrupper”. Dem, du bor sammen med i vogn/telt, sidder du sammen med. Ingen børn alene på de forreste rækker. På stolene skal der være 2 meter afstand mellem hver familie/campingvogn. 

Der er lavet god afstand mellem stolerækkerne i teltene. 

Vi vil spritte alle stole af hver dag.

8.MÅ VI BRUGE FÆLLES GRILL? 

JA – det må vi gerne. Ved brug af fællesgril må der ikke deles “værktøj” (ej heller byttes bøffer). Det er vigtigt, at du træder væk fra grillen, når du ikke skal vende/tjekke dit kød. 

Altså HOLD AFSTAND.

9.MÅ VI BRUGE FÆLLES KØKKEN? 

JA – det må vi gerne. Husk at holde afstand. I køkkenet skal man selv medbringe opvaskebørste, karklude og viskestykker – det er ikke tilladt at dele!

10.HVAD MED RENGØRING? 

Der bliver gjort GRUNDIGT rent på toilet/baderum dagligt, samt ved behov. Fælles kontaktpunkter rengøres hyppigt og grundigt. 

Der er bestilt ekstra toiletvogne, så vi har større kapacitet.  

Alle spritter af inden de går ind på toilettet – og når de går ud igen. Der står standere uden for indgangene. 

11.ER DER RESTRIKTIONER PÅ, HVOR VI MÅ FÆRDES? 

Nej, du må færdes overalt på pladsen. Dog under hensyntagen til de til en-hver-tid gældende regler om forsamlingsforbud, både udenfor og inde i teltene. 

Det er op til de enkelte forældre, om børnene må lege “på tværs”. Ligeså bestemmer I selv, hvorvidt I besøger hinanden i forteltene. Det er jeres private hjem, som I selv råder over.

12.MÅ VI FÅ GÆSTER PÅ PLADSEN? 

Nej, det er kun for dem der er campister.

13.KAN MAN KØBE NOGET? 

Ja, Købmandsforretningen har åben

14.KAN VI REGNE MED, AT DET DER STÅR I PROGRAMMET, BLIVER GENNEMFØRT? 

Der vil være enkelte ændringer, da ikke alt kan lade sig gøre, da vi vil overholde alle restriktioner. Hold øje med opslag på pladsen.

15.KRÆVES DER GYLDIGT CORONAPAS?

Ja, der kræves gyldigt coronapas for alle over 15 år, som også kan bestå af en coronatest, højest 72 timer gammel.

16.HVEM KAN JEG SPØRGE, HVIS JEG IKKE HAR SVAR PÅ MINE SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål efter at have læst disse retningslinjer og regler, – så kan du skrive til Henrik Dideriksen – henrik.d@indremission.dk  Han vil sørge for at søge oplysning relevante steder.