Det kan ikke lade sig gøre at reservere en af de 100 pladser vi råder over på Lystruphave Bibelcamping.

Pladsen vil blive åbnet for campister lørdag 1. juli kl. 15.00. Vi henstiller til at ALLE respekterer dette. Vi skal først have gjort pladsen klar til Bibelcamping efter Teencampingen er sluttet. Af hensyn til naboerne, må der ikke holde biler og campingvogne på grusvejen. Vælger du at komme før kl. 15.00 henviser vi til parkeringsmuligheder på arealerne langs vejen, vær venlig at holde grusvejen farbar for områdets beboere. I år har vi en kæmpe bunke jord liggende på arealet uden for pladsen, så her kan der ikke parkeres.

Indtil nu har vi ikke haft problemer med at finde plads til alle. Igen i år skal vi have plads til alle inde på pladsen, da vi ikke længere må bruge arealerne uden for selve pladsen.

Når du kommer til pladsen, skal du henvende dig i Informationen. Her vælger du en plads, før du kører til den og stiller vognen op. Er Informationen lukket, må du gerne finde en ledig plads, og slå vognen op. Så melder du bare din ankomst næste gang Informationen har åbent.

Skulle det vise sig at vi får fyldt alle de 100 pladser vi råder over, kan vi kun henvise til de øvrige campingpladser i området. Du vil selvfølgelig få en plads så snart der bliver en ledig.

Du kan kontakte Informationen på tlf. 60513270 (åbner fra 1. juli)