Hvad er Lystruphave Bibelcamping

Her kan du læse mere om Lystruphave Bibelcamping. 

Lystruphave Bibelcamping er tilknyttet Indre Mission i Danmark, og dermed den danske Folkekirke

Lystruphave Bibelcamping er ferie for børn, unge og voksne. Vi lægger vægt på, at der skal være en god, sund og målrettet forkyndelse, som både udfordrer til omvendelse og tro, og som fører til glæde og frimodighed i livet med Jesus.

Der er særskilt program for hver enkelt aldersgruppe: børn, juniorer, teenagere og de voksne, men der er også mange fællesaktiviteter i løbet af en dag.

Lystruphave Bibelcamping er en lille campingplads, som bliver stillet op på en græsmark, som ellers tilhører Lystruphave Efterskole. Der er toilet- og badeforhold på pladsen. Der er også en lille ”købmandsbutik” med både is, slik og de mest nødvendige madvarer, og hvor der kan bestilles morgenbrød, mælk m.m.

Lystruphave Bibelcamping er også et feriested, hvor man med campinglivets muligheder slapper af fra hverdagens mange gøremål. På pladsen er der forskellige legeaktiviteter til børnene som f.eks. vandrutsjebane, hoppepude, legeplads og boldbaner. Der bliver arrangeret vandreture i den smukke natur og fisketure i nærliggende fiskesøer.

Pladsen åbner lørdag den 2. juli 2022 kl. 15.00.

Adresse og tlf.

Lystruphave Bibelcamping

Lystruphavevej 10

8654 Bryrup  

Tlf.nr. på pladsen: 60513270  (åben fra 2. juli)

 

Besøg os

Vi holder til på en græsmark som tilhører Lystruphave Efterskole. Følg skiltene forbi skolen, og du finder os midt i skoven.

Lystruphave Bibelcamping Lystruphavevej 10
8654 Bryrup

Ring til os

På pladsen har vi en telefon som er åben samtidig med pladsen. (2.-14. Juli 2022)

+45 30 25 44 38

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis der er noget du gerne vil vide.